Zonder veel tijd & moeite op jouw ideale werkplek

Word gevonden door werkgevers, op jouw eigen voorwaarden, bij JobQ.

Begin hier
Op jouw voorwaarden
Anoniem
Vrijblijvend chatten
Ideale werkplek

Profiel aanmaken & eisen invullen

Ons aanmeldproces is eenvoudig, laagdrempelig en vrijblijvend. We vragen je om wat minimale informatie over jezelf en naar de eisen bij jouw gewenste functie. Denk hierbij aan gewenste sector, salaris, reisafstand en contracturen. Een CV of motivatiebrief is op ons platform overbodig. Natuurlijk krijg je wel de ruimte om over jezelf iets te vertellen en kun je de voor jouw belangrijkste vragen al voor het contact laten beantwoorden.

Profiel invullen

Benaderd worden

Nadat jouw unieke profiel is aangemaakt kom je in onze database terecht. Vanaf dit moment kan jouw ideale werkgever je middels diverse zoekcriteria vinden en benaderen. Is er een match? Dan stuurt de werkgever jou een chatverzoek. Jij bepaalt vervolgens zelf of je het verzoek accepteert om met elkaar in gesprek te gaan.

Automonteur

Chat

Nadat je het contactverzoek hebt geaccepteerd, kun jij de werkgever beter leren kennen via de chatfunctie. Jullie kunnen elkaar vragen stellen en kijken of er een klik is. Is dit het geval? Dan kun je jouw contactgegevens delen en samen een sollicitatiegesprek inplannen.

Gesprek

Op naar je nieuwe job!

De duidelijkheid voorafgaande het gehele proces zorgt voor een stuk minder stress, ook tijdens het sollicitatiegesprek. Je weet namelijk al zeker dat het gesprek niet stuk kan lopen op jullie minimale eisen. Want bij JobQ word je alléén gevonden door werkgevers die daadwerkelijk geïnteresseerd in jou zijn. Dus, nooit meer veel energie en tijd steken in nutteloze sollicitatiegesprekken! Hierdoor kun jij je focussen op de persoonlijke klik en jouw gevoel bij je nieuwe werkgever. Zo ben je er tijdens het sollicitatiegesprek al zeker van, dat jij het ook echt leuk gaat krijgen op je nieuwe werkplek.

Op naar je job!

Benieuwd wie jouw ideale werkgever is?

Verken jouw kansen