Wil je weten wat jouw kansen zijn in de installatiebranche?

Werk je graag als installatiemonteur, maar ben je benieuwd of het gras ergens anders groener is? Daar is niks mis mee! Misschien zijn er geen doorgroeimogelijkheden meer, wil je graag meer verdienen of ben je het zat om het hele land door te reizen. Ontdekken wat je kansen zijn binnen de branche, daar wordt niemand slechter van, toch? Bij JobQ hoef je niet te solliciteren, maar kom je er wel makkelijk achter of je beter verdient. En het mooie is, hier is de werkgever juist op zoek naar jou!

Verken jouw kansen
Op jouw voorwaarden
Anoniem
Binnen 2 minuten geregeld
Installateur

Direct jouw kansen verkennen?

Het draait om jou

Wat als die droomjob er echt is?

Snel zicht op een vast contract, kans om leidinggevende te worden of genoeg mogelijkheden voor extra scholing. Werken moeten we nog lang genoeg, dus een baan vinden die écht goed bij je past is dan wel zo fijn. Met JobQ ontdek je laagdrempelig en anoniem waar voor jou kansen liggen in de installatiebranche.

Die anonimiteit vinden wij het belangrijkste. Zo kunnen werkgevers een keuze maken op basis van wie je bent en wat je kunt, niet op naam of achtergrond. Daarom deel je niet meteen je naam, adres of huidige werkgever. Het draait allemaal om jou en jouw wensen.

Start jouw JobQuest

Oriënteren in plaats van solliciteren

Ben je benieuwd of er een bedrijf is dat beter bij je past? Verken je kansen in plaats van te solliciteren. In 2 minuten heb je al een profiel aangemaakt bij JobQ. Hierin geef je aan wat je graag wil verdienen, hoeveel uur je wil werken en hoe lang je maximaal wil reizen. Jouw wensen staan dus centraal, in plaats van die van een werkgever. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en zien werkgevers alleen de informatie die er echt toe doet voor de job.

Elektromonteurs

Direct jouw kansen verkennen?

Meld je gratis aan
Binnen 2 minuten geregeld

Stel je open voor nieuwe kansen

Maar hoe nu verder? Simpel! Nadat je jouw profiel hebt aangemaakt kunnen werkgevers jou vinden en benaderen met interessante vacatures. Is er een match? Dan krijg je een chatverzoek en is het aan jou of je deze accepteert en de werkgever anoniem leert kennen. Lekker laagdrempelig en zo kun je meteen vragen stellen over de job en onderwerpen die voor jou echt van belang zijn. Voel je een klik? Mooi! Dan is de volgende stap het delen van jouw contactgegevens om samen een sollicitatiegesprek in te plannen. Makkelijk, hè?

Zonnepaneelmonteur

Meer weten?

Heb je nog vragen voor ons of ben je gewoon benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen de installatiebranche?

Stuur ons een berichtje!

*

Wist je dat de CAO van metaal & techniek een minimum-CAO is?

De werkgever kan dus extra betalen bovenop het minimumloon.

Monteur