Wil jij benaderd worden door interessante werkgevers?

Ontdek vrijblijvend jouw kansen bij JobQ. Anoniem en op jouw voorwaarden. Handig, hè?

13.000 mensen gingen je voor
Op jouw voorwaarden
Binnen 2 minuten geregeld
Automonteur blij met zijn baan

Direct jouw kansen verkennen?

Neem anoniem een kijkje

Een wereld waarin je je kansen kunt verkennen in plaats van solliciteren, dat is de wereld van JobQ. Jouw wensen staan centraal, in plaats van de eisen van de werkgever. En je blijft lekker anoniem, totdat JIJ graag iemand wil spreken.

Ja echt! Je deelt niet meteen al jouw persoonlijke gegevens zoals je naam, adres en huidige werkgever. Zo kiezen werkgevers op basis van wat je doet en wie je bent. Dat scheelt weer gedoe met een CV of motivatiebrief.

Niet solliciteren, wel weten of je beter verdient

Stel je voor… die droomjob waar je het al jaren over hebt, is er echt.

Met een baas die je waardeert en collega’s die ook je vrienden hadden kunnen zijn. Of waarmee je de reistijd kunt beperken tot 2 haltes of je zomaar €200 per maand extra krijgt.

Maar, je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Dus: give it a shot! Neem dat eerste anonieme stapje via JobQ en ga oriënteren in plaats van solliciteren.

Meld je gratis aan

In 4 stappen jouw kansen verkennen

Het invullen van de vragen kost je maar 2 minuten. We vragen hier naar wie je bent en welke eisen je hebt voor de gewenste functie. Denk aan hoeveel je wil verdienen, hoeveel uur je wil werken en de maximale reisafstand. Verder blijf je volledig anoniem, zodat werkgevers alleen de informatie zien die echt belangrijk is. Wel zo fijn, toch?

Op zoek naar een nieuwe baan

Match made in heaven

Is alles ingevuld? Vanaf dan kunnen werkgevers jou vinden en benaderen met interessante vacatures. Is er een match? Dan stuurt de werkgever jou een chatverzoek. Je kunt zelf bepalen of je dit verzoek accepteert. Hierna ga je in gesprek met de werkgever en stel je alle vragen die je hebt over de functie en het bedrijf. Voel je een klik? Dan deel je jouw contactgegevens en is het tijd om samen een sollicitatiegesprek in te plannen. Spannend!

Nieuwe collega met buddy

Onze partners

  • Rabobank
  • Mercator Launch
  • Linku
  • Lifeport
  • RvN@