Ontdek de betekenis van werk in de thuiszorg

Heb je altijd gedroomd van een carrière in de thuiszorg en voelt je huidige baan niet meer als je passie? Je bent niet alleen. Het voortdurende aandringen van recruiters met aanbiedingen die niet aansluiten bij jouw behoeften is vermoeiend. Maar wist je dat er een wereld van mogelijkheden is die écht bij je passen? Denk aan een bedrijfscultuur die als een warme deken aanvoelt, een hecht team en de vrijheid om je persoonlijke touch aan je werk te geven. Dit is waar de thuiszorg straalt. Ontdek bij JobQ de werkgever die deze unieke ervaring biedt en volledig bij jou past. Een werkgever die niet alleen focust op een beter salaris, maar ook op fijn en betekenisvol werk. Oriënteren kan op elk moment, dus waarom niet nu? Bij JobQ kun je jouw kansen verkennen zonder meteen te solliciteren.

Verken jouw kansen
Op jouw voorwaarden
Anoniem
Binnen 2 minuten geregeld
Thuiszorg medewerker

Ga direct in gesprek

Niet solliciteren, wel weten of je beter verdient

Stel je voor: jouw droombaan in de thuiszorg die perfect past bij jouw vaardigheden en persoonlijkheid.

Of een fijne plek met veel vrijheid, de begeleiding die je wenst, betekenisvol werk en een hoger salaris. Met JobQ kun je op een toegankelijke en anonieme manier verkennen welke kansen er binnen de thuiszorg voor jou zijn. Hierbij hoef je niet meteen jouw persoonlijke gegevens, zoals je naam, adres en huidige werkgever, te delen. Het draait bij ons namelijk om jou als persoon en jouw wensen. Werkgevers zoeken en beoordelen je op basis van jouw capaciteiten en om wie je bent, zonder dat een CV of motivatiebrief vereist is.

Start jouw JobQuest

Ontdek in 4 stappen betekenisvol extramuraal werk in de zorg

Stel je voor dat jouw ideale thuiszorgbaan binnen handbereik is. Met een warme werksfeer, een salarisverhoging, veel vrijheid en fijne adressen in de buurt. Zeg maar dag tegen lange autoritten en hoge werkdruk! Om dit te ontdekken, hoef je slechts enkele stappen te zetten. JobQ maakt het gemakkelijk door jou anoniem gevonden te laten worden door jouw droomwerkgever.

Het enige wat je hoeft te doen, is enkele vragen beantwoorden over jouw voorkeuren en eisen voor jouw gewenste functie in de thuiszorg. Dit kost slechts 2 minuten van je tijd. Denk aan salaris, contracturen, werkdruk, aantal adressen en reisafstand. Je blijft volledig anoniem, zodat werkgevers alleen de informatie zien die er echt toe doet en jou bijzonder maakt. Ontdek in 4 stappen hoe je betekenisvol extramuraal werk kunt vinden in de thuiszorg, waar je er daadwerkelijk voor mensen kunt zijn, zonder dat het ver weg is.

Kinder fysiotherapie

Direct jouw kansen verkennen?

Meld je hier aan

Gevonden worden door werkgevers, op jouw eigen voorwaarden

Zodra jouw profiel is aangemaakt, kunnen passende werkgevers jou benaderen met interessante vacatures in de thuiszorg. Is er een match? Dan krijg je een chatverzoek van de werkgever. Het is helemaal aan jou of je dit verzoek accepteert. Zodra je hebt geaccepteerd kun je de werkgever leren kennen en vragen stellen over de functie en het bedrijf. Voel je een klik? Dan deel je jouw contactgegevens en is het tijd om een sollicitatiegesprek in te plannen.

Ouderenzorg

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je gewoon weten waar er voor jou nog kansen liggen in de thuiszorg? Stuur ons een berichtje!

Neem contact op

Wist je dat elke actieve baanzoeker in de zorg uit gemiddeld vier openstaande vacatures te kiezen heeft?

In bepaalde regio's en bepaalde specialisaties kan dit ver boven de 20:1 lopen!

ideale werkplek