Benieuwd wat jouw kansen zijn in de zorg?

Ligt jouw hart bij de zorg, maar geef je jouw huidige job geen hoog cijfer? Wat zonde! Want met plezier naar je werk gaan is heel belangrijk. Misschien komt dit omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging of is de sfeer op het werk niet leuk. Of wie weet vertelde iemand laatst dat er verpleegkundigen zijn die tot 400 euro meer per maand verdienen. Dan ga je toch denken: ‘ik ben wel benieuwd of dat voor mij ook zou kunnen?’. En daar is niks mis mee. Bij JobQ kun je jouw kansen verkennen zonder meteen te solliciteren. Handig, hè?

Verken jouw kansen
Op jouw voorwaarden
Anoniem
Binnen 2 minuten geregeld
Arts die plezier heeft in haar baan

Direct jouw kansen verkennen?

Niet solliciteren, wel weten of je beter verdient

Rondkijken en ontdekken wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen de zorg mag altijd.

Wil je bijvoorbeeld een job in de zorg die beter aansluit op jouw vaardigheden of ergens waar je sneller kans hebt op een vast contract en een hoger salaris? Met JobQ ontdek je laagdrempelig en anoniem wat jouw kansen zijn binnen de zorg.

Je deelt dus niet meteen alle persoonlijke gegevens zoals je naam, adres en huidige werkgever. Want het gaat om jou en jouw wensen. Zo kiezen werkgevers op basis van wat je doet en wie je bent. Zonder dat hier een CV of motivatiebrief bij komt kijken.

Start jouw JobQuest

In 4 stappen jouw kansen verkennen

Stel je voor dat die droombaan in de zorg er écht is. Met een fijne werksfeer, 300 euro meer salaris per maand en ook nog eens in de buurt. Zeg maar dag tegen iedere ochtend overstappen in een drukke trein of lang in de file staan! Maar om dit te ontdekken moet je wel actie ondernemen. JobQ maakt het gemakkelijk door je anoniem de eerste stap te laten zetten.

Het enige wat je hoeft te doen is wat vragen beantwoorden over wie je bent en welke eisen je hebt voor de gewenste functie. Dit kost je maar 2 minuten. Denk aan salaris, contracturen en de reisafstand. Je blijft volledig anoniem, zodat werkgevers alleen de informatie zien die echt belangrijk is.

Fystiotherapeut aan het werk

Direct jouw kansen verkennen?

Meld je hier aan

Gevonden worden door werkgevers, op jouw eigen voorwaarden

Zodra jouw profiel is aangemaakt, kunnen werkgevers jou benaderen met interessante vacatures in de zorg. Is er een match? Dan krijg je een chatverzoek van de werkgever. Het is aan jou of je dit verzoek accepteert. Zodra je hebt geaccepteerd kun je de werkgever leren kennen en vragen stellen over de functie en het bedrijf. Voel je een klik? Dan deel je jouw contactgegevens en is het tijd om een sollicitatiegesprek in te plannen.


Werken in de zorg

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je gewoon weten waar er voor jou nog kansen liggen in de zorg?

Stuur ons een berichtje!

*

Wist je dat de gemiddelde reistijd voor zorgprofessionals naar hun werk 32 minuten is.

Hiermee wonen ze gemiddeld dichter bij hun werk dan de rest van de Nederlandse beroepsbevolking

Fysiotherapie prothese