Waarom is JobQ ontstaan?


JobQ is ontstaan uit de gedachtegang dat de kansen op de arbeidsmarkt verkennen voor werknemers een stuk eenvoudiger moest kunnen. Momenteel kost een nieuwe baan vinden veel energie en tijd. Uitvogelen wat je wilt gaan doen, zoeken naar vacatures die bij je passen, bedrijven benaderen voor informatie en dat moet je allemaal doen ergens in je al zo drukke week. Terwijl juist veel werkgevers hard op zoek naar mensen en daarom graag meedenken met de werknemer om tot een goede overeenkomst te komen. Hieruit ontstond het idee om een platform te creëren waarin de wensen van de werknemer centraal staan en voorafgaande aan het contact al duidelijk zijn. Zo ontstaan er alleen nog maar waardevolle contacten met echte mogelijkheden en zijn werknemers er zelf minder tijd en energie aan kwijt.

Duurzame arbeidsrelaties zijn beter voor iedereen

Bij JobQ zijn we ervan overtuigd dat een duurzame arbeidsrelatie voordelig is voor iedereen. Daarom hebben we een platform gemaakt waarmee we dit willen aanmoedigen. Doordat er voorafgaande het contact al akkoord is op een aantal minimale arbeidsvoorwaarden, zal er een betere match gemaakt kunnen worden waarmee iedereen tevreden is. Daarnaast kunnen werknemers zich hierdoor meer richten op of het bedrijf en de baan wel echt bij hen past. Dit legt een sterk fundament voor een duurzame arbeidsrelatie en meer werkgeluk voor iedereen.

Gratis een profiel aanmaken

Als werknemer kun je gratis een profiel aanmaken bij JobQ. Daarna kun je lekker achterover leunen en kunnen werkgevers op zoek gaan naar jou. Werkgevers willen jou heel graag vinden. Daarom is het gebruik van JobQ een betaalde service voor werkgevers en hoef jij hier alleen maar die ideale baan naar je toe te laten komen.

Vrijblijvend chatten

Contact

Email: info@jobq.com

Telefoon: +31850805547

Adres: Sint Canisiussingel 19, G2

6511 TE, Nijmegen